Tag Archives: COVID 19

SHTIMI I RASTEVE ME COVID 19 DHE RREZIKU NGA PËRHAPJA E MËTEJSHME E OMIKRONIT NË KOSOVË

Vetëmbrojtje nga infeksionet – nevojë e domosdoshme

Posted in Uncategorized | Tagged | Comments Off on SHTIMI I RASTEVE ME COVID 19 DHE RREZIKU NGA PËRHAPJA E MËTEJSHME E OMIKRONIT NË KOSOVË