SHTIMI I RASTEVE ME COVID 19 DHE RREZIKU NGA PËRHAPJA E MËTEJSHME E OMIKRONIT NË KOSOVË

Vetëmbrojtje nga infeksionet – nevojë e domosdoshme

Posted in Uncategorized | Tagged | Comments Off on SHTIMI I RASTEVE ME COVID 19 DHE RREZIKU NGA PËRHAPJA E MËTEJSHME E OMIKRONIT NË KOSOVË

Komunikimi në farmaci

[swfobj src=”http://www.ihzhf.org/wp-content/uploads/2014/09/Komunikacija1.swf” width=800px height=600px]

Posted in Punime | Comments Off on Komunikimi në farmaci

Farmacisti sot – punëtor shëndetësor dhe menaxher

[swfobj src=”http://www.ihzhf.org/wp-content/uploads/2014/09/Farmacisti-sot-punëtor-shëndetësor-dhe-menaxher.swf” width=800px height=600px]

Posted in Punime | Comments Off on Farmacisti sot – punëtor shëndetësor dhe menaxher