Category Archives: Punime

Komunikimi në farmaci

[swfobj src=”http://www.ihzhf.org/wp-content/uploads/2014/09/Komunikacija1.swf” width=800px height=600px]

Posted in Punime | Comments Off on Komunikimi në farmaci

Farmacisti sot – punëtor shëndetësor dhe menaxher

[swfobj src=”http://www.ihzhf.org/wp-content/uploads/2014/09/Farmacisti-sot-punëtor-shëndetësor-dhe-menaxher.swf” width=800px height=600px]

Posted in Punime | Comments Off on Farmacisti sot – punëtor shëndetësor dhe menaxher